Hlavní obsah

Lidem v Chebu vyhrožoval, že je postřílí. Už ho obvinili

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cheb

Kriminalisté obvinili 41letého opilce, který chodil se zbraní v ruce po Chebu a vyhrožoval lidem, že je postřílí. Pak zamířil do restaurace, kde žádal obsluhu, aby mu vrátila peníze. Za vydírání, výtržnictví a násilí proti úřední osobě mu hrozí osmiletý trest.

Kriminalisté dopadli 41letého muže, který se zbraní v ruce vyhrožoval lidem v ChebuVideo: Policie ČR

 
Článek

Incident se stal ve středu krátce po čtrnácté hodině. Muž se nejdříve pohyboval v ulicích města. Podle zjištění Novinek se obracel na kolemjdoucí a hrozil jim, že je postřílí. V ruce držel takzvanou flobertku, na kterou není potřeba zbrojní průkaz.

Následně se vydal do jedné z restaurací v centru Chebu. „Po příchodu k baru měl oslovit obsluhu provozovny s tím, že mu dluží finanční prostředky. Následně měl před hosty vytáhnout nabitou střelnou zbraň, se kterou začal manipulovat,“ popsal policejní mluvčí Jan Bílek.

Agresor po chvíli flobertku schoval. „Po krátkém rozhovoru s obsluhou měl odejít do samostatného salonku, kde zbraň odložil na stůl,“ přiblížil Bílek. Po příjezdu policistů ji dal na podlahu. Přivolanou hlídku se ještě pokusil několikrát napadnout.

Dechová zkouška prokázala, že je pod vlivem alkoholu. Hodnota dosáhla 2,3 promile.

Muž v restauraci v Chebu mával zbraní

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám