Hlavní obsah

Ledy z kamionů rozbily na Zlínsku sklo nákladního i osobního auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hned dvě auta poničil led, který za jízdy odletěl z kamionů na Zlínsku. Ani v jednom případě si toho řidiči nákladních aut zřejmě nevšimli a jeli dál. Jednoho řidiče z rozbitého auta záchranáři převezli do nemocnice.

Foto: Policie ČR

Auto poškozené od ledu

Článek

Oba případy se odehrály v pondělí u Otrokovic. V prvním případě odlétl v zatáčce led z kamionu, který směřoval od Napajedel do Otrokovic, a rozbil čelní sklo nákladního auta, které jelo za ním.

Sklo, které se vysypalo uvnitř kabiny, řidiče zranilo v obličeji a musel do nemocnice. Škoda byla vyčíslena na 20 tisíc korun.

Foto: Policie ČR

Auto poškozené od ledu

O čtyři hodiny později jel od Otrokovic na Tlumačov jiný kamion, ze kterého se také v zatáčce uvolnil led a spadl na osobní auto.

„Řidič kamionu si toho pravděpodobně také nevšiml a pokračoval v jízdě po dálnici, kde ho krátce po oznámení řidiče volkswagenu zastavili policisté,“ uvedla mluvčí policie Monika Kozumplíková.

Škoda v tomto případě činí 15 tisíc korun. Policisté hledají svědky, kteří nehody viděli, nebo je mají natočené na palubních kamerách.

Kus ledu z kamionu zdemoloval osobní auto

Krimi
Foto: Policie ČR

Auto poškozené od ledu

Reklama

Výběr článků

Načítám