Hlavní obsah

Dvě nehody uzavřely u Hranic ve směru na Ostravu dálnici D1. Řidič osobního auta zemřel

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Kvůli nehodě byla za Lipníkem nad Bečvou uzavřena dálnice D1 ve směru na Ostravu. Osobní automobil tam vrazil do stojícího kamionu. Na místě zasahoval vrtulník záchranářů. Řidič osobního automobilu zemřel. Od zhruba 20:30 je provoz možný jedním pruhem, ale policie stále odklání dopravu přes Lipník. Uvedl to mluvčí moravskoslezské policie René Černohorský.

Foto: Policie ČR

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala po 19:30 na 306. kilometru dálnice D1. Jen zhruba o tři čtvrtě hodiny dřív se už stala nehoda o čtyři kilometry dál, ve zúžené části dálnice v úseku mezi Hranicemi a Bělotínem, kde se srazila tři auta. Nikdo se tam nezranil, ale úsek od Hranic už byl kvůli této nehodě uzavřený. Mluvčí moravskoslezské policie René Černohorský řekl, že se tam vytvořila několikakilometrová kolona.

Za Hranicemi se dálnici podařilo zprůjezdnit okolo 20:00, jeden pruh v  úseku mezi Lipníkem a Hranicemi se otevřel o půl hodiny později.

Policie odkláněla dopravu přes Hranice. Aktuálně je dálnice za Hranicemi už průjezdná jedním jízdním pruhem, provádí se odtah havarovaného vozidla. Nehodu vyšetřují policisté z Dálničního oddělení Mankovice na Novojičínsku.

Černohorský řekl, že v Moravskoslezském kraji je aktuálně v obou směrech uzavřena Životická ulice v Albrechticích na Karvinsku, a to v úseku od křižovatky u Pacaluvky. Srazilo se tam osobní auto a motocykl, zdravotníci převezli do nemocnice motorkáře a jeho spolujezdkyni. Také tam policie odklání dopravu.

Při nehodě dvou aut na Bruntálsku se zranilo pět lidí. Včetně dětí

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám