Hlavní obsah

Koloběžkář z Karvinska byl v černém takřka neviditelný. Auto ho odmrštilo do příkopu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná

Srážku osobního vozu s koloběžkou, při níž se těžce zranil 38letý muž, vyšetřují od čtvrtečního večera kriminalisté z Karvinska. Muž s koloběžkou byl v černém oblečení a šofér ho zřejmě přehlédl.

Foto: Policie ČR

Řidič auta srazil muže s koloběžkou

Článek

Ke střetu došlo ve večerních hodinách v Doubravě. „Třiadvacetiletý řidič osobního vozidla BMW 320i projížděl obcí. Poblíž Dinoparku narazil do chodce a elektrické koloběžky. Po střetu byl muž odhozen do příkopu a zranil se,“ popsala policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Srazil dítě na přechodu a ujel. Pražská policie po něm pátrá

Krimi

Dodala, že podle zjištěných skutečností se zraněný muž chvilku před nárazem nahnul od levého okraje komunikace pro koloběžku.

„Muž s koloběžkou byl celý v černém oblečení i jeho koloběžka má tmavou barvu. Zřejmě proto ho řidič vozidla u krajnice neviděl,“ nabídla možné vysvětlení.

Koloběžkář se bude ze zranění léčit zřejmě déle než šest týdnů. „Orientační dechová zkouška u řidiče vozidla byla negativní. Vzhledem k předpokládané délce léčení chodce si další vyšetřování převzala služba kriminální policie,“ uvedla mluvčí s tím, že případ šetří jako těžké ublížení na zdraví.

Foto: Policie ČR

Řidič auta srazil muže s koloběžkou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám