Hlavní obsah

Když nebudeš moje, zemři. Muž v Havířově pobodal expřítelkyni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pomsta bývalé přítelkyni je údajným motivem krvavého zločinu, který se odehrál před jedním z obchodních domů v Havířově. Devětatřicetiletý muž zde zaútočil nožem na ženu, ta při útoku utrpěla vážné zranění. Přežila nejspíš jen díky včasné pomoci. Muži hrozí až dvacet let vězení.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Nůž (ilustrační foto)

Článek

K incidentu došlo ve čtvrtek odpoledne, policie o něm informovala v neděli poté, co došlo k posunu ve vyšetřování. „Poškozená při útoku utrpěla bodnořezné zranění a byla převezena do nemocnice, kde zůstala hospitalizována,“ uvedla mluvčí policie Pavla Jiroušková.

Policie zahájila rozsáhlé pátrání po podezřelém, který byl o den později zadržen v Českém Těšíně. „Vrchní komisař odboru obecné kriminality obvinil v sobotu muže ze zvlášť závažného zločinu vraždy ve stádiu pokusu,“ doplnila mluvčí.

Ke svému činu se kriminalistům doznal a přiznal, že motivem činu byla pomsta bývalé přítelkyni. „Nyní mu hrozí trest odnětí svobody až do výše dvaceti let. Byl podán podnět k návrhu na jeho vzetí do vazby,“ dodala Jiroušková.

Mladík pobodal v pražských klubech dva lidi, soud mu potvrdil 11,5 roku

Krimi

Reklama

Související témata:

Související články

Muž v Benešově pobodal partnerku

Od nedělních časných ranních hodin prošetřují středočeští kriminalisté pobodání ženy v Benešově. Nožem ji měl napadnout její partner, který také na místo...

Výběr článků

Načítám