Hlavní obsah

Kamiony na D1 zmáčkly osobní auto mezi sebe, dva zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno
Aktualizováno

Dálnici D1 v pátek dopoledne uzavřela nehoda dvou kamionů a osobního auta, které zůstalo mezi náklaďáky zaklíněné. Nehoda si naštěstí vyžádala jen dva lehce zraněné.

Foto: HZS Jihomoravského kraje

Kamiony vmáčkly auto mezi sebe.

Článek

Nehoda se stala kolem 10:20 na 177. kilometru u Říčan na Brněnsku. Policejní mluvčí David Chaloupka řekl, že policie nehodu vyšetřuje. Mluvčí zdravotnických záchranářů Michaela Bothová uvedla, že záchranná služba na místo vyslala kromě pozemních posádek i vrtulník, nakonec ale nebyl zapotřebí.

Za tragickou nehodu cisterny na D1 mohl vrut v pneumatice, zjistila policie

Krimi

"Na místě byli dva pacienti, které jsme po ošetření s lehkým zraněním převezli do Fakultní nemocnice Brno-Bohunice," řekla Bothová.

Dálnice byla neprůjezdná asi do poledne, poté byl průjezdný jeden jízdní pruh. Informační tabule na dálnici krátce po poledni upozorňovala řidiče na kolonu mezi 164. a 177. kilometrem.

Řidiči při uzavření dálnice mohli sjíždět na exitu 168 Devět Křížů, zpět na dálnici mohli najet na exitu 178 u Ostrovačic.

Foto: Policie ČR

Kamiony vmáčkly auto mezi sebe.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám