Hlavní obsah

Kamera zachytila nehodu policejního BMW. Osádka unikla smrti jen o vlásek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jen o vlásek unikla smrti osádka policejního automobilu, který havaroval při pronásledování řidiče motocyklu v Paskově na Frýdecko-Místecku. Vyplývá to z videozáznamu vážné havárie, kterou zachytila kamera umístěná na čerpací stanici, u které k nehodě došlo.

Policisté v Paskově během pronásledování motorkáře havarovali s BMW, to vzápětí začalo hořetVideo: Facebook/Michal Banas

 
Článek

Na videu je vidět, jak policejní BMW v civilním provedení nejprve naráží do auta, které je zaparkované u silnice. Během okamžiku se pak policejní vůz ocitá v plamenech. Po několika sekundách je ještě vidět, jak z hořícího auta vystupuje jeho řidič.

Policie po nehodě informovala, že zranění utrpěli dva policisté a také řidič dodávky, která byla také účastníkem nehody. Jak upřesnil mluvčí záchranné služby Lukáš Humpl, všichni utrpěli středně těžká zranění.

Policistům na Frýdecko-Místecku shořelo při nehodě služební BMW

Krimi

„Ošetřen byl čtyřiadvacetiletý muž s poraněním obličeje a o tři roky starší účastník nehody s popáleninou v oblasti trupu. Muž ve věku osmatřiceti let utrpěl poranění hlavy,“ uvedl Humpl.

Jak v úterý informovaly Novinky, policisté na Frýdecko-Místecku pronásledovali v autě v civilním provedení motorkáře, který se jim snažil ujet. Používali při tom světelnou a zvukovou výstražnou signalizaci.

Foto: Facebook/Michal Banas

Policisté v Paskově během pronásledování motorkáře havarovali s BMW, to vzápětí začalo hořet

K nehodě došlo ve chvíli, kdy předjížděli kolonu aut, protože jim do cesty vjela dodávka při odbočovacím manévru. Nejprve došlo ke střetu s dodávkou, služební vozidlo posléze narazilo do svodidel a dalšího stojícího automobilu.

Reklama

Výběr článků

Načítám