Hlavní obsah

Kabina kamiónu se zřítila z mostu u D1

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERNARTICE

V úterý nad ránem se poblíž 52. kilometru D1 u Střechova nad Sázavou zabil řidič kamiónu, když se část jeho vozu zřítila z mostu. Neštěstí nijak neohrozilo dopravu na dálnici.

Článek

"Část kabiny kamiónu se zřítila z mostu, řidič byl na místě mrtvý. Provoz na dálnici je normální, protože to nebylo přímo na dálnici, ale na stavbě poblíž," řekl Novinkám policista z oddělení Bernartice. V opačném směru se však tvoří dlouhé kolony (ne kvůli nehodě, ale kvůli zúžení vozovky).

Téměř na stejném místě odstraňovali hasiči havarovaný kamión i minulý týden. Nehodu podle policie zavinil řidič kamiónu tím, že se dostatečně nevěnoval řízení. Jeho vozidlo se roztrhlo v místě, kde je provoz z obou směrů kvůli opravě mostu sveden do třech jízdních pruhů. [celá zpráva

V Brně smetlo osobní auto chodce

Další smrtelná nehoda následovala v úterý ráno v Brně. Šedesátiletý muž zahynul po osmé hodině v Kníničské ulici v Brně-Jundrově poté, co jej srazil projíždějící osobní vůz. 

Z dostupných informací vyplývá, že muž přecházel rušnou komunikaci patrně mimo přechod pro chodce. Za volantem vozu, který jej srazil, seděl jednadvacetiletý řidič.

"Zatím je příliš brzy na to, abychom mohli mluvit o příčině neštěstí," uvedl brněnský policejní mluvčí.

Reklama

Související články

Dálnici D1 zastavily nehody

Nabouraný kamión už neblokuje 52. km Dálnice D1 u Střechova nad Sázavou, také další nehody už tolik nebrání provozu. Dlouhé kolony aut se ve čtvrtek odpoledne...

Výběr článků

Načítám