Hlavní obsah

K brutální vraždě na Kladensku se přiznali dva 19letí mladíci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dva teprve devatenáctiletí mladíci se podle policie přiznali k loupežné vraždě 62letého muže, ke které došlo na přelomu srpna a září v Dřetovicích na Kladensku. O zadržení a obvinění obou mladíků informovala v pondělí policejní mluvčí Vlasta Suchánková.

Zadržení jednoho z podezřelých mladíkůVideo: Policie ČR

 
Článek

Nález mrtvého v rodinném domě v Dřetovicích ohlásil jeho známý 1. září. Po pitvě policisté konstatovali, že muž zemřel násilnou smrtí, a případ začali vyšetřovat jako vraždu. Měl zranění, které si nemohl udělat sám.

Foto: Policie ČR

Z vraždy 62letého muže obvinili kriminalisté dva 19leté mladíky

Od té doby policie pátrala po pachateli. Po zhruba šesti týdnech vyšetřování vytipovala jako možné pachatele dva mladíky, které zadržela. Oba podezřelí se podle mluvčí k činu přiznali s tím, že ho chtěli okrást.

„Než si několik desítek tisíc korun a některé věci z vybavení domu odnesli, velmi brutálním způsobem zaútočili nožem na majitele domu a způsobili mu rozsáhlá a devastující zranění, která pro něho byla smrtelná,“ popsala Suchánková.

V domě na Kladensku našli zavražděného muže. Kamery zachytily důležitého svědka

Krimi

Oba muži jsou ve vazbě a jsou obviněni z vraždy spáchané zvlášť surovým nebo trýznivým způsobem a spáchané v úmyslu získat pro sebe majetkový prospěch. V případě odsouzení jim hrozí trest ve výměře 15 až 20 let, případně i výjimečný trest.

Reklama

Výběr článků

Načítám