Hlavní obsah

Jeden zabavil prodavačku, druhý si cpal peníze do vesty. Kamera zachytila zloděje v akci

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ostravská policie pátrá po dvou mužích, které podezírá z krádeže v prodejně s elektronikou v Ostravě. Zatímco jeden muž zabavil prodavačku svými všetečnými dotazy, druhý toho využil a vklouzl do zázemí prodejny, kde vykradl trezor.

Kamera zachytila zloděje při činuVideo: Policie ČR

 
Článek

Jak ve čtvrtek uvedla mluvčí policie Eva Michalíková, z kamerových záznamů vyplývá, že první muž vstoupil do prodejny s elektronikou, kde zabavil prodavačku.

Foto: Policie ČR

Muž, který měl zabavit prodavačku.

„Toho využil druhý muž, který využil její nepozornosti a v nestřežené chvíli vstoupil do zázemí prodejny, kde z trezoru odcizil finanční hotovost přes 10 tisíc korun,“ uvedla mluvčí. Následně oba muži z prodejny odešli.

Foto: Policie ČR

Muž, který vzal peníze z trezoru.

Protože se policii nedaří zjistit totožnost obou mužů, rozhodla se záběry z místa činu zveřejnit a požádat o pomoc širší veřejnost. „Jakoukoli informaci, která by mohla vést k jejich ztotožnění, volejte na tísňovou linku 158, případně ji sdělte na nejbližší policejní služebně,“ uvedla mluvčí s tím, že stejná výzva platí i pro oba muže na záběrech.

Zloděj sebral z auta v centru Prahy igelitku, kde bylo 1,5 milionu. Podezřelého zachytila kamera

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám