Hlavní obsah

Hudebník přišel na pražském hlavním nádraží o housle za 130 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

O housle a osobní věci za 130 tisíc korun přišel na konci ledna hudebník v hale pražského hlavního nádraží. Zloděj mu je podle policie sebral během nestřeženého okamžiku, když se muž bavil se svou přítelkyní. Podezřelého však zachytila kamera.

BEZ KOMENTÁŘE: Podezřelého zachytila kameraVideo: Policie ČR

 
Článek

Mluvčí policie Tomáš Hulan ve středu informoval, že krádež se stala 25. ledna ve spodní hale nádraží. Hudebník s přítelkyní seděli u jednoho sloupu a zavazadla si odložili vedle sebe. Pečlivě je kontrolovali, avšak zloděj byl rychlý a zručný.

Foto: Policie ČR

Podezřelý z krádeže

„Když se totiž poškozený pojednou otočil pro kontrolu svých věcí, zjistil, že pouzdro i s houslemi je pryč. Lapka byl natolik zručný, že si vše přisvojil tak nenápadně, že poškozený ani jeho přítelkyně nic nepostřehli,“ uvedl Hulan.

Foto: Policie ČR

Housle, které podezřelý ukradl.

Poškozený tak přišel nejen o housle, ale i cestovní pas a další osobní věci. Podezřelého zachytila kamera, a proto policisté zveřejnili žádost o pomoc při pátrání po muži. Informace o jeho totožnosti přijme linka 158.

Za krádež muži hrozí až pět let vězení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám