Hlavní obsah

Hromadné nehody v Praze způsobily kolaps, bouralo při nich 17 aut

Novinky, jap
Praha

Dopravu na Pražském okruhu zkomplikovala v pátek odpoledne nehoda sedmi osobních vozidel, při níž se zranily dvě ženy. O chvíli později se v Praze stala další hromadná nehoda, tentokrát na Štěrboholské spojce, tam se střetlo 10 aut. Řidiči stáli v několikakilometrových kolonách.

BEZ KOMENTÁŘE: Hromadná nehoda na Štěrboholské spojceVideo: Novinky

 
Článek

Nehoda na Pražském okruhu se stala na 18. kilometru ve směru k dálnici D1. V levém jízdním pruhu se střetlo sedm osobních aut.

„Naše posádky na místě ošetřily a následně převezly do motolské nemocnice dvě lehce zraněné ženy,” řekl Novinkám mluvčí záchranářů Dominik Horn.

BEZ KOMENTÁŘE: Hromadná nehoda na Pražském okruhu Video: Novinky

U nehody zastavily také sanitky soukromých záchranek, které projížděly kolem. Provoz na Pražském okruhu byl ve směru k D1 sveden do jednoho jízdního pruhu. Kolona dosáhla několika kilometrů, přičemž zpomalila i provoz na dálnici D5.

O několik desítek minut později se střetlo 10 aut na Štěrboholské spojce v Praze. Na místo vyjeli hasiči i záchranáři. Podle svědků byla auta rozházená po silnici. Jedno z nich dokonce leželo na jiném voze. Provoz ve směru na Černý Most musel být zcela zastaven.

Foto: ZZS Praha

Hromadná nehoda na Štěrboholské spojce v Praze.

„Od 17:15 hodin zasahují hasiči ze Strašnic u hromadné nehody deseti automobilů na Štěrboholské spojce poblíž čerpací stanice MOL u OC Europark. Jednotka zajišťuje místo nehody proti vzniku požáru,” uvedl mluvčí pražských hasičů Martin Kavka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám