Hlavní obsah

Hromadná nehoda u Unhoště: několik zraněných

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hromadná nehoda čtyř aut uzavřela silnici v Unhošti u Prahy. Dvě auta zůstala stát na kolech, jedno skončilo na boku na silnici a další v příkopu. Záchranáři si do péče převzali nejméně čtyři zraněné, mezi nimi jedno dítě.

Hromadná nehoda u UnhoštěVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

K nehodě došlo v pátek před druhou hodinou odpoledne na křižovatce mezi Unhoští a Malým Přítočnem. Na místo vyrazila záchranná služba ze Středočeského kraje a v rámci výpomoci i z Prahy.

„Došlo k nehodě čtyř aut, kdy jedno z nich skončilo v příkopu o asi 50 metrů dál. Další skončilo převrácené na boku na silnici. Nehoda byla bez zaklínění, zranili se čtyři lidé,“ řekla Novinkám mluvčí policistů Michaela Richterová.

Nejdřív střet zrcátek, pak hromadná nehoda. Na jihu Čech bouralo šest aut, pro zraněné letěl vrtulník

Krimi

Záchranná služba si na místě převzala jednoho dospělého s pohmožděným hrudníkem. „Zraněnou osobu jsme převezli do Fakultní nemocnice v Motole. Jednu nezletilou osobu bez viditelných zranění do stejné nemocnice,“ dodala mluvčí záchranářů Monika Nováková. O dalších zraněních informace neměla.

Podle Richterové ve vozech cestovalo celkem sedm lidí. Příčina nehody je předmětem vyšetřování, s dokumentací pomáhají také policisté s drony.

U nehody pomáhali také hasiči.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hromadná nehoda u Unhoště.

Výběr článků

Načítám