Hlavní obsah

Hromadná nehoda na Rychnovsku. Těžce zraněné museli při vyprošťování dát transfúzi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dobruška

Následky vážné nehody ve středu ráno řešili hasiči se záchranáři na Rychnovsku, kde se střetla dvě osobní auta a nákladní vozidlo. Hasiči museli z jednoho ze zdemolovaných aut vyprostit vážně zraněnou ženu. Zdravotníci ošetřili ještě dva lehce zraněné.

Foto: HZS Královéhradeckého kraje

Záchranáři s hasiči u nehody na Rychnovsku

Článek

Nehoda se stala na silnici I/14 mezi Dobruškou a Novým Městem nad Metují. „Nákladní vůz je převrácený, komunikace zcela neprůjezdná,“ informovali hasiči o situaci k 7:00.

Podle mluvčího záchranné služby Ivo Nováka při nehodě utrpěla těžká zranění žena středního věku. Hasiči ji rovněž museli z havarovaného osobního vozidla vyprostit.

Zdravotníci se o ženu starali již během vyprošťování a vzhledem k povaze zranění musela proběhnout okamžitá transfúze.

Na Kladensku se srazila cisterna s kyselinou a dodávka. Pomáhal vrtulník

Krimi

„Zraněnou ženu přepravil vrtulník do nemocnice, kde jsme ji na traumacentru předali stabilizovanou, ale vzhledem k poraněním ve vážném stavu,“ dodal Novák. Jeho kolegové ošetřili ještě dva další lidi, kteří utrpěli lehčí zranění, načež je odvezli sanitkami do spádových nemocnic.

Nákladním vozidlem byla cisterna, která skončila převrácená na boku. Okolnosti nehody vyšetřuje policie.

Auta se srazila u Plzně. Hasiči museli vyprostit dvě zraněné děti

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám