Hlavní obsah

Hromadná nehoda blokovala v ranní špičce Pražský okruh, řidiči vázli v kolonách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha
Aktualizováno

Dopravu na Pražském okruhu poblíž Jinočan ve směru k dálnici D1 ve středu ráno zkomplikoval střet pěti aut, kvůli čemuž se vytvořily kolony v délce několika kilometrů. Podle policie se jednalo o dvě nehody, které se ale staly na jednom místě. Pomoc záchranářů nikdo nepotřeboval, uvedla policie. Následky kolizí se podařilo ještě dopoledne odstranit a kolony se po 10. hodině začaly rozjíždět.

Hromadná nehoda na Pražském okruhuVideo: Policie ČR

 
Článek

„Následky dopravní nehody jsou odstraněny a dlouhé kolony se pomalu rozjíždějí. Policisté na místě zadokumentovali dvě dopravní nehody a nyní zjišťují jejich přesnou příčinu a viníka,“ informovali krátce po 10. hodině policisté na síti X.

Auta se srazila krátce po sedmé hodině na 21. kilometru okruhu. Kvůli kolizi byly uzavřeny oba jízdní pruhy, auta tak mohla projíždět jen odstavným pruhem. Následkem toho se začaly tvořit dlouhé kolony.

Podle prvotních informací se jednalo o střet celkem pěti aut v několika nehodách, které se staly na jednom místě. Policie pak upřesnila zprávu z místa a informovala o zmíněných dvou nehodách.

Foto: ŘSD

Kolona vozidel směrem k dálnici D7 kvůli nehodě na Pražském okruhu

Mluvčí pražských záchranářů Jana Poštová řekla, že k nehodě vyjeli, ale ošetřit nikoho nemuseli. Rovněž hasiči ráno na síti X uvedli, že nebylo nutné nikoho vyprošťovat.

Kvůli dopravní komplikaci se vytvořily kolony vozidel.

„Kolona na D5 ve směru do Prahy aktuálně začíná na 8. km, kolona ve směru od Ruzyně začíná přibližně na 25. km, ze směru od D1 začíná kolona na 14. km,“ informovala policie v 8:00 hodin.

Okolnosti nehod vyšetřuje policie, na záběrech z místa byla vidět lesklá vozovka. Pro většinu Česka včetně Prahy meteorologové vyhlásili výstrahu před ledovkou.

Kolize během pár minut zastavila dálnici u Brna

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám