Hlavní obsah

Hořící muž vyskočil v pražských Kobylisích z 10. patra

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Smrt muže, který v pražských Kobylisích zemřel po pádu z 10. patra, prověřují kriminalisté. Podle prvotních informací se měl muž nejprve zapálit a poté skočit, s největší pravděpodobností tímto způsobem spáchal sebevraždu.

Policie řeší páteční tragédii v pražských Kobylisích. Z 10. patra vyskočil hořící mužVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Do Třeboradické ulice v Kobylisích, kde k události došlo, vyjeli v pátek v podvečer hasiči, policisté i záchranáři. Hlášen byl pád hořícího muže z vyšších pater domu. Hasiči proto nemohli zprvu vyloučit, že zde například hoří byt.

Po příjezdu na místo záchranáři zjistili, že již muži nemohou nijak pomoci. Při pádu utrpěl zranění neslučitelná se životem a na místě zemřel. V bytě pak hasiči žádný požár nenalezli.

„Celou událostí se nyní budeme zabývat. Podle prvotních informací z místa zatím vše nasvědčuje tomu, že se měl muž nejprve zapálit a poté vyskočit z 10. patra. S největší pravděpodobností se tak jednalo o sebevraždu. Veškeré okolnosti případu ale budou muset prověřit přivolaní kriminalisté,“ řekla Novinkám policejní mluvčí Eva Kropáčová.

Hasiči ještě pomocí automobilového žebříku zpřístupnili byt policistům.

„Požár byl uhašen před našímm příjezdem, nemuseli jsme proto zasahovat,“ uvedla mluvčí hasičů Kateřina Suchánská.

Senior na Písecku zavraždil exmanželku, založil požár a oběsil se

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám