Hlavní obsah

Hledaný mladík v Přerově nahlásil jméno jiné osoby. I ta byla v pátrání

– Přerov
Právo, mhr

Příliš chytře si nepočínal v Přerově mladík, po kterém vyhlásila pátrání policie. Když jej kontrolovala hlídka městských strážníků, řekl jí, že nemá občanku, a sdělil jí jméno jiné osoby. K jeho smůle však i po ní bylo vyhlášeno pátrání. Právo o případu, který se stal v úterý, informoval ve středu mluvčí Městské policie v Přerově Miroslav Komínek.

Foto: Městská policie Kladno

Ilustrační foto.

Článek

„Hlídka prováděla tradiční kontrolu v okolí nádraží se zaměřením na bezdomovce, asociály a podivné existence. Právě v jedné takové skupince byl zjištěn jinoch bez dokladů. Na dotaz hlídce odpověděl, že mu ještě nebylo patnáct, a proto nemá občanku. Na první dobrou pak strážníkům nadiktoval nacionále, které zadali do systému,“ uvedl mluvčí.

Král ukončil spor romských rodin v Přerově. Svár vznikl kvůli lásce

Krimi

Jméno i příjmení podle něj bez problémů prošlo, jen se u nich objevil vykřičník, že se jedná o hledanou osobu. V tu chvíli si klučina uvědomil, že je něco špatně, a vzal nohy na ramena.

„Výzvy k zastavení se míjely účinkem a uprchlík utíkal přes koleje směrem ke squatům, kde se chtěl schovat. Strážníci se rozdělili a po chvíli ho zadrželi,“ konstatoval Komínek.

Zfetovaná žena v Přerově brutálně zavraždila tříletou dceru. Dostala 19,5 roku

Krimi

Bizarnost celé situace se podle něj v plné míře ukázala až po předvedení zadrženého na policejní stanici, kde bylo zjištěno, že se dotyčný vůbec nejmenuje tak, jak uvedl. „Nicméně když sdělil své skutečné jméno, vyšlo najevo, že je několik měsíců v pátrání a páchá trestnou činnost,“ doplnil Komínek s tím, že chlapci je patnáct let a je z Přerova.

Reklama

Výběr článků

Načítám