Hlavní obsah

Fantom obchodů vzal ve Vyškově tepláky a nohy na ramena, dopadl ho taxikář

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyškov

Na policejní stanici skončil v minulých dnech 28letý muž ve Vyškově poté, co utíkal z obchodu s ukradenými tepláky a kalhotami. V patách měl prodavačku, která ale jeho úprk nestíhala, a tak situaci nakonec vyřešil taxikář, který souhrou okolností projížděl kolem a podezřelého dostihl. O případu v pátek informovala mluvčí policie Alice Musilová.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Zadržený muž je podezřelý z krádeže dvojích tepláků a jedněch pánských kalhot. „Využil předvánočního shonu ve vyškovské prodejně sportovních potřeb,“ popsala Musilová incident, který se stal před týdnem.

Muž vyběhl z obchodu bez placení. „Za ním beznadějně utíkala prodavačka. Rychlá akce se však mladíkovi nevyplatila, neboť nepočítal s tím, že někdo bude všímavý a ještě rychlejší. Byl to řidič taxíku s dlouholetou praxí, který právě projížděl kolem,“ uvedla Musilová.

Zdrogovaný muž doloval v Brně baterii z auta, sledovala ho kamera

Krimi

Taxikář podezřelého pronásledoval v autě několik stovek metrů, načež ho dostihl a předal přivolané policejní hlídce.

„Policisté pak zjistili, že jde o známou firmu, která má s porušováním zákona nemalé zkušenosti,“ dodala mluvčí s tím, že vzhledem k hodnotě věcí je muž podezřelý z přestupku.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám