Hlavní obsah

Expřítel se mstil vyvěšením fotek nahé hoteliérky

Právo, hon

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MORAVSKÝ BEROUN

Za to, že loni v srpnu vyvěsil na několika veřejných místech v Moravském Berounu erotické fotografie zdejší hoteliérky, si v minulých dnech vysloužil 52letý muž stíhání pro trestný čin pomluvy.

Foto: Josef Zajíc

Ostrava. Dolní Vítkovice 14.3.2014. Budova Velkého světa techniky.

Článek

Plakát, který se objevil například na telefonních budkách či dveřích restaurací, obsahoval dva snímky - na jednom byla hoteliérka vyobrazena zezadu, ze druhého na kolemjdoucí vykukovalo její vyvinuté poprsí.

"Obviněný také nezapomněl uvést telefonní spojení na ženu," uvedla krajská policejní mluvčí Soňa Bradáčová. Dodala, že trestní stíhání je vedeno na svobodě. Obviněnému hrozí až jeden rok vězení.

Msta bývalého přítele?

Podle informací, které se Právu podařilo získat z důvěryhodného zdroje, je obviněným bývalý přítel ženy, který bydlí v Olomouci. Fotografie přitom sám v minulosti zhotovovil se slibem, že budou sloužit pouze pro soukromé účely. Za nynějším zveřejněním snímků stojí pravděpodobně nevyřízené účty.

Reklama

Výběr článků

Načítám