Hlavní obsah

Dvojnásobná vražda na Písecku: Neznámý vrah zabil muže a ženu v mobilním domě

Právo, kal

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Písek
Aktualizováno

Jihočeští kriminalisté vyšetřují vraždu manželského páru na Písecku. Těla našel jejich syn v mobilním domě u rybníka v katastru obce Dobešice v části Pazderna. Podle policistů muže a ženu někdo ubodal. Vraha policisté zatím nemají.

Foto: Policie ČR

Mrtvé našel jejich syn v mobilheimu.

Článek

„Muže (1958) a jeho ženu (1963) našel jejich syn v pondělí večer. Kriminalisté předpokládají, že manžele zavraždil neznámý pachatel bodnořezným nástrojem pravděpodobně během předcházejícího víkendu,“ uvedl ke dvojnásobné vraždě mluvčí jihočeské policie Jiří Matzner s tím, že motiv činu není znám.

Foto: Policie ČR

Pátrací akce na Písecku

Kriminalisté vraha dosud nemají, a proto žádají o pomoc veřejnost. „Důležité je svědectví každého, kdo o uplynulém víkendu viděl nějaké podezřelé osoby i vozidla u obytného přívěsu zavražděných nebo slyšel zvuky či viděl podezřelý pohyb. Pachatele také mohl prozradit štěkot psů, kteří se kolem obydlí pohybovali. Jakákoliv informace je pro policisty nesmírně důležitá,“ žádá o pomoc veřejnost Matzner.

„Podle vidění jsme oba znali, mají to tam upravený, vím, že tam jezdili na chatu. To víte, lidi se tady bojí a panuje nervozita, není to nic příjemného. Nic takového se nám tady v okolí nestává. Nevím, zda syn tam s nimi žil, já je tam viděla, že tam jezdí na chatičku,“ řekla Právu Jana Hrdinová, starostka obce Kluky, pod kterou místní část Dobešice spadá.

Foto: Policie ČR

Pátrací akce

Během několika dnů jde na jihu Čech už o pět lidí, kteří zemřeli násilnou smrtí. V neděli zavraždil na Písecku hosta provozovatel restaurace, od pondělí kriminalisté vyšetřují úmrtí staršího páru v Českých Budějovicích. V tomto případě ale stále není jasné, zda nejde o vraždu a sebevraždu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Provozovatel restaurace ubodal po hádce hosta

Jihočeští kriminalisté vyjížděli v neděli ráno do chatové oblasti na Písecku. Kolem druhé hodiny ranní se tam pohádali dva muži, jejichž při ukončilo ubodání...

Výběr článků

Načítám