Hlavní obsah

Dvojici mužů v Praze bezdůvodně napadla pětice útočníků, policie po nich pátrá

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bezdůvodným násilím se v současné době zabývají pražští policisté. Dvojici mužů zničehonic napadla skupina pěti lidí, po kterých policie pátrá. O případu z loňského prosince informovala na policejním webu mluvčí Kristýna Soukupová.

Pětice útočníkůVideo: Policie ČR

 
Článek

K napadení došlo v Praze 9 loni na Mikuláše. Dvojice mužů šla ulicí Bryksova směrem k Černému Mostu, cestou se muži zastavili, aby si zapálili cigaretu.

V tu chvíli jednoho z nich kdosi praštil zezadu do hlavy a vzápětí i druhého muže. Oba napadení spadli na zem, kde je skupina útočníků zkopala a jednoho z mužů okradla o kreditní kartu.

Nejprve nadával ženě, poté napadl jejího zastánce. Policie zveřejnila video z Karlína

Krimi

Nechali toho, až když je okřikl svědek incidentu a dali se na útěk. Podle zjištění policie čtyři útočníci odjeli autobusem směr Běchovice, pátý z nich rovněž autobusem směrem na Horoušany.

Podle svědků by mělo jít o cizince. V případě odsouzení násilníkům hrozí až desetileté vězení.

Policie byla v pátrání po nich zatím neúspěšná, požádala proto veřejnost, aby se kdokoliv, kdo někoho z útočníků pozná, ozval na linku 158.

Související témata:

Výběr článků

Načítám