Hlavní obsah

Dvojice na Sokolovsku zbila partu vodáků kovovou tyčí, na zemi skončily i ženy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kynšperk nad Ohří

Vzájemné pokřikování skončilo ublížením na zdraví a výtržnictvím. Z těchto činů kriminalisté obvinili dva muže (33 a 34) ze Sokolovska, kterým kladou za vinu drsné napadení skupiny vodáků. Podle vyšetřovatelů loni v létě zbili kovovou tyčí a údery pěstí čtyři lidi, z toho dvě ženy, které pak musely kvůli zraněním do nemocnice.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Hasiči pomohou transportovat tělo.

Článek

O případu v úterý informoval mluvčí policie Jakub Kopřiva. Incident se stal již loni v červenci, na trestní stíhání ale došlo po prověřování až v předešlých dnech.

„Dvojice mužů měla spor se skupinkou vodáků v tábořišti v Kynšperku nad Ohří. Po slovní rozepři měl mladší z nich kovovou tyčí udeřit do různých částí těla dva muže a jednu ženu,“ uvedl mluvčí s tím, že zranění ženy si vyžádalo ošetření a následnou hospitalizaci v nemocnici.

Pak se přidal i starší z obviněných úderem pěstí do tváře 48leté ženy, která upadla na zem a zranila se. Rovněž musela do nemocnice.

Dívčí rvačka na benzínce ve Varech: Bily se baseballovou pálkou a tahaly za vlasy

Krimi

Mladší s podezřelých ještě podle vyšetřovatelů vodákům zničil stan a rozkládací stůl, škoda je vyčíslena na šest tisíc korun.

„V případě prokázání viny hrozí oběma mužům trest odnětí svobody až na tři roky,“ dodal Kopřiva.

Příčinou incidentu bylo podle informací Novinek vzájemné pokřikování, kdy si dvojice místních mužů sedící v hospodě dobírala vodáky, kteří si to nenechali líbit a muže označili za opilce. V tu chvíli již bylo zaděláno na zmíněný konflikt.

Kvůli pár drobným podřízl opilec muži na ulici krk, dostal 10 let

Krimi

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám