Hlavní obsah

Dvě pobodané osoby v Chomutově, policie zadržela podezřelého

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie se záchranáři zasahovala v sobotu odpoledne u dvou pobodaných osob v Chomutově. Jedna vážně zraněná osoba byla letecky transportována do nemocnice v Ústí nad Labem, další se středně vážným zraněním do Chomutova.

Foto: Policie ČR

Vyšetřování vraždy v Nejdku

Článek

K útoku došlo v sobotu kolem dvanácté hodiny poblíž ulice Březenecká. Na místo okamžitě vyjelo několik hlídek policie, z Ústí nad Labem mezitím startoval vrtulník letecké záchranné služby.

„Jednu osobu jsme s vážným zraněním letecky transportovali do nemocnice v Ústí nad Labem, další se středně vážným zraněním do chomutovské nemocnice,“ řekl Novinkám mluvčí záchranné služby Prokop Voleník.

Pro pobodaného muže letěl do Milovic vrtulník

Krimi

Bližší informace nemohl s ohledem na probíhající vyšetřování policie sdělit. Podle informací Novinek šlo o bodná zranění do oblasti krku.

„Dnes krátce před dvanáctou hodinou jsme přijali oznámení o napadení na chomutovském sídlišti Březenecká. Podle prvotních informací mělo v bytě panelového domu dojít k incidentu, po kterém odtud vyběhly osoby s bodnými poraněními,“ řekla Novinkám mluvčí policistů Miroslava Glogovská.

V souvislosti s tímto incidentech byla zadržena jedna osoba, která byla nalezena poblíž. Více se k incidentu policisté nebudou vyjadřovat, věc je v prověřování.

Související témata:

Výběr článků

Načítám