Hlavní obsah

Dva zranění po nehodě dodávky a kamionu na Pražském okruhu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

K nehodě došlo na Pražském okruhu před sjezdem na Radotín a Slivenec. Podle hasičů zezadu do kamionu narazila dodávka. Nehoda si celkem vyžádala dva zraněné, záchranná služba na místo vyslala posádku lékaře.

Střet dodávky s kamionem na Pražském okruhuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Na Pražském okruhu, v oblasti Lochkova, zasahujeme u nehody dodávky a kamionu. Zraněné osoby jsou v péči záchranné služby,“ uvedli hasiči na síti X. Dodávka s přívěsem, na kterém převážela jinou dodávku, má kompletně zdemolovanou kabinu.

Nehoda si podle mluvčí záchranné služby Jany Poštové vyžádala dva zraněné. „Na místo vyjela posádka záchranářů, lékař a inspektor provozu,“ řekla Novinkám.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Nehoda dodávky s kamionem na pražském okruhu.

Později dodala, že jeden muž na místě podepsal negativní revers a druhého s poraněním hlavy a pánve převezli do nejbližšího traumacentra.

„K nehodě došlo na 15. kilometru ve směru na letiště. Místo je s opatrností průjezdné levým jízdním pruhem. Příčiny dopravní nehody jsou předmětem dalšího šetření,“ dodal mluvčí policie Richard Hrdina.

Manévry na Barrandově, policie s vrtulníkem hledala kradené BMW

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám