Hlavní obsah

Manévry na Barrandově, policie s vrtulníkem hledala kradené BMW

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Majitel si v úterý před hotelem v Praze zaparkoval své bílé BMW, druhý den tam už nebylo. Policistům se nakonec „nového řidiče“ se dvěma spolujezdci podařilo zadržet na Barrandově. Do akce se zapojil i policejní vrtulník, který auto hledal.

Policisté na Barrandově vypátrali kradené BMW. Video: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

Podle policistů bylo bílé auto značky BMW odcizeno ve středu u hotelu v Praze. „Pátrali jsme po kradeném vozidle, které majitel v úterý zaparkoval před penzionem v Praze, a druhý den tam už nebylo,“ sdělil Novinkám mluvčí Jan Daněk.

Policisté později získali poznatky k autu a jeho poloze, začali po něm tedy pátrat.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Policie na Barrandově zadržela posádku kradeného BMW.

Do akce se postupně podle informací Novinek zapojilo velké množství prvosledových hlídek, do akce byl povolán i vrtulník s termovizí. Ten létal nad centrem Prahy, poté nad pražským okruhem.

Řidiče, jeho spolujezdce a ještě jednu mladou ženu se později podařilo vypátrat a zadržet na pražském Barrandově v ulici Miloše Havla. „Posádka byla na místě zadržena, zjišťujeme veškeré okolnosti,“ dodal Daněk.

Přesně jak zjistili polohu auta, načež se ho podařilo vypátrat, policisté neuvedli.

Reklama

Výběr článků

Načítám