Hlavní obsah

Dva mrtví v budově školy na Kladensku: Policie případ vyšetřuje jako vraždu a sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kladno
Aktualizováno

Středočeská policie vyšetřuje čtvrteční nález dvou mrtvých mužů ve věku 59 a 75 let v budově školy v Neprobylicích na Kladensku jako vraždu a sebevraždu. Nalezená zbraň poputuje na znalecké zkoumání.

Ve škole v Neprobylicích našli dva mrtvéVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Danou událost prověřují kriminalisté jako vraždu a následnou sebevraždu, kdy střelcem měl být starší z mužů. I nadále je kriminalisté zjišťují okolnosti, za nichž k činu došlo a jeho důvody,“ informovala mluvčí policie Vlasta Suchánková.

Ve škole na Kladensku byli nalezeni dva mrtví muži a zbraň

Krimi

Policii o nálezu dvou mrtvých mužů v bytě v budově Střední školy Euroinstitutu v Neprobylicích informoval příbuzný. Na místě byla nalezena také krátká střelná zbraň. Policie nařídila znalecké zkoumání zbraně a pitvu mrtvých mužů.

Do školy vyjížděli také záchranáři, kteří už jim nemohli pomoci, a lékař konstatoval úmrtí.

Škola je zaměřena na lidi s handicapem. Podle webu obce se v této škole mohou žáci s různým stupněm mentálního postižení vyučit v oboru úklid a výpomoc nebo absolvovat jednoletou či dvouletou praktickou školu s obory zaměřenými na košíkářství, péči o zeleň a jednoduché manuální práce.

Učně podezřelého ze smrtícího napadení učitele převezli v kukle do cely

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám