Hlavní obsah

Nehodu na Chebsku nepřežili tři mladí lidé. Zraněním nakonec podlehl i druhý spolucestující

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hazlov
Aktualizováno

Tragické následky měla v pátek nehoda na Chebsku, kde osobní auto vrazilo do stromu. Střet nepřežil řidič a dva spolucestující. Nehoda se stala odpoledne na silnici I/64 mezi Hazlovem a Aší.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Článek

„Vozidlo z dosud nezjištěných příčin vyjelo ze silnice a narazilo do stromu. Řidič svým zraněním na místě bohužel podlehl,“ uvedl policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Policie nejprve informovala, že spolu s řidičem zemřel i jeden ze spolucestujících. Večer doplnila, že oběti jsou nakonec tři.

„Svým zraněním na místě podlehl dvaadvacetiletý řidič i jeho dva spolujezdci, kterým bylo 25 a 29 let,“ informovala na síti X.

Na jedoucí auto na Havlíčkobrodsku spadl strom, řidič na místě zemřel

Krimi

Policie požádala svědky nehody, kteří místem projížděli, nehodu viděli nebo ji zaznamenala palubní kamera, aby se obrátili na bezplatnou policejní linku 158.

Dopravu na silnici z Chebu do Aše a na státní hranici okolo místa nehody řídila dočasně policie, jeden jízdní pruh byl zavřený. Večer už byla silnice průjezdná.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám