Hlavní obsah

Dům ve Vizovicích vzplál od sušičky ovoce, uvnitř uhořel pes

Novinky, alf

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vizovice

Ve Vizovicích na Zlínsku v sobotu hořel rodinný dům. Hasičům se podařilo zachránit mladého muže a majetek za tři miliony korun. V domě ale uhořel pes.

Foto: HZS ZK

Požár ve Vizovicích na Zlínsku

Článek

K neštěstí došlo poté, co majitelka domu nechala v obývacím pokoji zapnutou sušičku na ovoce a odešla z domu.

„Během krátké chvíle byl ve spodní části domu štiplavý kouř, který se postupně dostal i do horního patra. Tam se nacházela další žena se synem. Kouře si všimla a stihla ještě vyběhnout ven. Syn to ale už nestihl. Kvůli kouři nebylo uvnitř domu vidět ani na krok. Zavřel se v pokoji v horním patře a zavolal hasiče,“ přiblížila mluvčí krajských hasičů Lucie Javoříková.

Opilý řidič naboural do domu na Plzeňsku

Krimi

K neštěstí přijeli jako první místní dobrovolní hasiči z Vizovic. Mladého muže zachránili pomocí žebříku. „I tak skončil kvůli nadýchání se zplodin v péči posádky zdravotnické záchranné služby,“ podotkla mluvčí.

Hasiči zachránili z domu i kočku, kterou vynesli ven do bezpečí. Pes, kterého majitelka nechala v obývacím pokoji, nepřežil.

Škoda vzniklá požárem se vyšplhala do statisíců korun. Hasičům se však rychlým zásahem podařilo uchránit majetek za tři miliony.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám