Hlavní obsah

Důchodce masturboval před dívkami, teď slibuje, že se bude léčit

Právo,

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hradec Králové

Výtržnictví se zřejmě dopustil pětašedesátiletý muž z Hradce Králové, který v průběhu prvních čtyř měsíců letošního roku masturboval před dívčím internátem. Policie mu koncem minulého týdne sdělila obvinění ze spáchání tohoto přečinu. Muž nyní slibuje, že se bude léčit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Na počínání staršího muže nás letos v březnu upozornila jedna z vychovatelek. Uvedla, že se jí několik dívek svěřilo, že je již asi měsíc obtěžuje starší muž, který se poblíž internátu obnažuje,“ uvedla mluvčí hradecké policie Anna Pešavová.

Podezřelý muž se v přesně nezjištěné době v průběhu letošního ledna až dubna ukájel před internátem a v blízkosti autobusového nádraží v Hradci Králové. Nejméně ve dvou případech si strčil ruku pod kalhoty a masturboval před mladistvými dívkami.

„Jelikož se muž svým jednáním dopustil na místě veřejnosti přístupném hrubé výtržnosti nebo neslušnosti a čin spáchal opakovaně, hrozí mu za jeho protiprávní jednání až tříletý trest odnětí svobody,“ pokračovala mluvčí,

Jelikož byl muž za trestné činy se sexuálním podtextem již v minulosti odsouzen, byla mu před několika lety nařízena soudem ochranná ústavní léčba.

„Policistům se k trestné činnosti doznal. Tvrdil, že když potkal mladé dívky, bylo to silnější než on. Prý si nemohl pomoci a začal před nimi onanovat. Vždy se jednalo o krátký interval a náhodné setkání. Na žádné dívky nečekal a ani je nesledoval,“ dodala Pešavová.

Reklama

Výběr článků

Načítám