Hlavní obsah

Drama v hořícím bytě v Opavě, seniorka nechtěla pryč

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Opava

U požáru bytu zasahovali v sobotu ráno hasiči v Opavě-Kateřinkách. Z domu muselo být evakuováno asi deset lidí včetně obyvatelky hořícího bytu, která ale nechtěla svůj domov opustit. Nebýt zasahujících policistů, kteří vyrazili dveře, mohla mít událost velmi vážné následky.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár v obytném domě v Opavě

Článek

Hořet začalo z dosud neznámé příčiny před osmou hodinou ranní, spolu s hasiči na místo dorazily i další složky integrovaného záchranného systému.

Na Opavsku vzplála stodola, z plamenů vytáhli muže v bezvědomí

Krimi

„Policisté oddělení hlídkové služby územního odboru Opava okamžitě vyjeli do ulice Na Dolním poli, kde bez zaváhání vběhli k zasaženému bytu v prvním patře. Vstupní dveře vyrazili a našli starší obyvatelku, která se zdráhala a byt nechtěla opustit. Policisté ji i přes její námitky odvedli z hořícího bytu do bezpečí,“ uvedla mluvčí policie Zlatuše Viačková.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Požár v Opavě

Třiasedmdesátiletá žena byla předána do péče lékařů. „Rychlým zásahem policistů hlídkové služby žena neutrpěla vážná zranění, i přesto byla převezena do místní nemocnice. Její byt je požárem zcela zničen. Dva muži z domu byli po ošetření propuštěni do domácího léčení. Ostatní lidé se po uhašení mohli vrátit do svých bytů,“ dodala mluvčí.

Reklama

Související témata:

Související články

Požár na Opavsku zničil fasádu domu a auto

Požár v noci na sobotu v Opavě-Kylešovicích zničil fasádu rodinného domu a zaparkovaný automobil. Škoda se pohybuje okolo 400 000 korun. Nikdo nebyl zraněn,...

Na Opavsku shořela garáž s autem

Pět jednotek hasičů zasahovalo v pátek večer v Bolaticích na Opavsku, kde vzplanula větší garáž se zaparkovanou Škodou Octavia. Naštěstí se požár obešel bez...

Výběr článků

Načítám