Hlavní obsah

Na Opavsku shořela garáž s autem

Právo, Denisa Doležalová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bolatice

Pět jednotek hasičů zasahovalo v pátek večer v Bolaticích na Opavsku, kde vzplanula větší garáž se zaparkovanou Škodou Octavia. Naštěstí se požár obešel bez zranění. Škoda byla předběžně odhadnuta na půl milionu korun.

Požár garáže s autem na OpavskuVideo: hasiči Dolní Benešov

 
Článek

„Příčina vzniku požáru je v šetření. Hasičům se podařilo uchránit před ohněm přilehlý rodinný domek se sedlovou střechou, tedy majetek odhadem za dva miliony korun,“ sdělil Právu mluvčí moravskoslezských hasičů Petr Kůdela.

Exploze na Ostravsku zničila garáž, uvnitř našli mrtvého

Krimi

Operační středisko bylo o ohni, který zpočátku šlehal několik metrů vysoko, informováno v pátek večer před půl šestou. Oheň se hasičům podařilo uhasit za 40 minut.

Foto: HZS Moravskoslezského kraje

Plameny zasáhly na Opavsku garáž s autem

Do jaké míry plameny vozidlo poničily, hasiči neupřesnili, z jejich videozáznamu je nicméně patrné, že požár byl rozsáhlý a zasáhl celou garáž.

Rodinný dům v sousedství garáže byl zasažen pouze kouřem, hasiči jej odvětrávali pomocí přetlakového ventilátoru. „Dobrovolní hasiči z Bolatic na místě požáru zůstali až do sobotního rána, kdy místo zásahu předali policii,“ upřesnil Kůdela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám