Hlavní obsah

Dopravní nehoda ve Šluknově skončila tragicky, policisté hledají svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policisté hledají svědky dopravní nehody, která se ve středu stala na silnici druhé třídy ve Šluknově na Děčínsku. Spolujezdkyně, kterou transportoval vrtulník do nemocnice, později zemřela. Případ si proto převzali rumburští kriminalisté.

Foto: HZS Ústeckého kraje, novinky.cz

U tragické nehody zasahovali hasiči.

Článek

„Při projíždění zatáčky v Zámecké ulici se nejprve bočně střetla dvě protijedoucí vozidla, a to osobní automobil Citroen a nákladní vozidlo Volkswagen. Následně po střetu řidič osobního vozidla Citroen narazil do zdi budovy u silnice. V autě se těžce zranila spolujezdkyně, kterou záchranáři transportovali do ústeckého traumacentra,“ popsala nehodu policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

Provedené dechové zkoušky byly podle ní u obou řidičů negativní. Přesnou příčinu a míru zavinění nehody na místě zjišťovali děčínští dopravní policisté.

Žena však odpoledne v nemocnici zemřela. „K objektivnímu posouzení všech skutečností nařídili u zesnulé soudní pitvu. Kriminalisté případ prověřují jako trestný čin usmrcení z nedbalosti,“ upřesnila mluvčí.

Policisté žádají svědky nehody nebo jízdy uvedených vozidel, aby případné informace předali policistů na telefonním čísle 724 797 807 či na tísňové lince 158.

Tmavé oblečení a bez světel. Řidič elektrokoloběžky nepřežil střet s autem večer na Nymbursku

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám