Hlavní obsah

Dodávka se zapíchla v centru Plzně do zábradlí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeň
Aktualizováno

Všechny složky integrovaného záchranného systému zasahovaly u pondělní ranní nehody, která se stala v centru Plzně. Dvaasedmdesátiletému řidiči dodávky se udělalo špatně a narazil do zábradlí u chodníku. Muž následně skončil v nemocnici.

Dodávka narazila v centru Plzně do zábradlí u chodníkuVideo: Klára Mrázová, Novinky

 
Článek

Mluvčí krajských hasičů Petr Poncar informoval, že na Palackého náměstí vyjížděli krátce po sedmé hodině. Uvedl, že dodávka najela do zábradlí u chodníku, kudy naštěstí v době nárazu nikdo nešel. „Jednu osobu jsme předali do péče zdravotníkům,“ sdělil Poncar.

Podle policejní mluvčí Michaely Raindlové směřoval 72letý šofér od Karlovarské třídy do centra Plzně. Kvůli zdravotní indispozici však vyjel mimo vozovku, kde narazil do zábradlí.

Mária Svobodová z krajské záchranky upřesnila, že pacienta ošetřili a transportovali na akutní příjem plzeňské fakultní nemocnice. „Alkohol u řidiče vyloučila dechová zkouška. Nadále se událostí zabýváme,“ doplnila Raindlová.

Čelní střet na Domažlicku: Mrtvý řidič, zraněná spolujezdkyně

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám