Hlavní obsah

Dobýval se k přítelkyni, policii se pak snažil ujet. Honičku v Brně ukončil náraz

Novinky, kub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brno

Tvrdým nárazem skončila pro 35letého řidiče v Brně jeho divoká jízda, když se snažil autem uniknout policejní hlídce. Ta byla původně prověřit hlášení o partnerských neshodách v bytě, do kterého se měl muž dobývat za svou partnerkou. Než policisté přijeli, odešel se sbalenou taškou, nakonec na něj ale venku narazili. Podezřelý před nimi ujížděl autem, pak boural.

BEZ KOMENTÁŘE: Policie pronásledovala řidiče v BrněVideo: Policie ČR

 
Článek

Hlídka policie jela řešit partnerskou hádku do jednoho z bytů v brněnských Medlánkách v úterý dopoledne.

„Agresor se snažil dobývat do bytu své přítelkyně. Naštěstí se situace před příjezdem hlídky do jisté míry uklidnila a hrubián z místa nakonec odešel se sbalenou taškou,” sdělil ve středu mluvčí policie Petr Vala.

Po poli i v protisměru. Řidič s policií nalepenou na svém pick-upu uháněl Svitavskem

Krimi

Když policisté z místa incidentu odcházeli, před domem uviděli právě podezřelého muže, který se před nimi snažil rychle odjet autem. „Jakmile jej dojeli, začal řidič ve škodovce znenadání zběsile ujíždět. Poměrně krátká, ale velmi nebezpečná honička skončila už v nedaleké Kytnerově ulici,” upřesnil mluvčí.

Řidič podle něj nezvládl zatáčku, dostal smyk a přeletěl chodník, až tvrdě narazil do přístřešku pro kontejnery. „Při vážně vypadající nehodě se nikomu nic nestalo, neboť chodník byl naštěstí v době karambolu prázdný,” uvedl Vala.

Foto: Policie ČR

Policie pronásledovala řidiče v brněnských Medlánkách.

Muž se ale vzdát nechtěl, z havarovaného auta vyskočil a vtrhl do nedaleké uzavřené restaurace. Tam ho pak hlídka zpacifikovala.

Prověřování ukázalo, že muž má úředně zakázané řízení. Škodu policie vyčíslila na 135 000 korun. Testu na drogy se muž odmítl podrobit, podotkl Vala. S ohledem na jaké paragrafy se případ vyšetřuje, policie neupřesnila.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám