Hlavní obsah

Stádo koní pobíhalo v noci po silnici, způsobilo dvě nehody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Beřovice

Naštěstí jen dvěma nehodami bez vážných zranění v neděli večer skončilo pobíhání koní na Slánsku, kde stádo podle všeho uniklo majiteli z ohrazení na silnici. Záchranáři ošetřili jednoho zraněného člověka, střety s vozidly jedno ze zvířat nepřežilo. Část stáda se vrátila sama, zbylé koně se podařilo chytit.

Střety aut se stádem koníVideo: Aktu.cz

 
Článek

Dvě nehody krátce po sobě se v neděli kolem 22:00 staly na silnici II/118 mezi obcemi Slaný a Zlonice v okolí Bakova, který je částí Beřovic.

Mluvčí policie Barbora Schneeweissová v pondělí Novinkám sdělila, že majiteli uteklo osm koní na silnici.

Při první nehodě osobní auto jednoho z koní srazilo, zvíře střet nepřežilo. „Řidička vyvázla bez zranění, jejího spolujezdce zdravotníci přepravili do nemocnice k dalšímu vyšetření,“ zmínila mluvčí.

Foto: Aktu.cz

Následky střetu auta s koněm na Slánsku

Při následující nehodě nedaleko místa předchozího střetu stačil řidič včas brzdit a rovněž zvířata se rozutíkala, takže ačkoliv vozidlo přesto narazilo celkem do tří koní, podle mluvčí se jednalo o drobné střety, které skončily bez úhony jak pro šoféra, tak pro koně.

„Tři koně se vrátili sami, zbylé čtyři majitel s pomocí dalších lidí pochytal,“ upřesnila mluvčí.

Okolnosti nehod a co bylo příčinou, že koně utekli, policie dál vyšetřuje.

Foto: Aktu.cz

Střety aut se stádem koní

Dálnici D8 zastavil převrácený kamion s koňmi. Řidič byl opilý

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám