Hlavní obsah

Do kočárku s miminkem spadl v Praze na trhu reproduktor

Novinky, kub, jap
Praha

Zraněné dítě přepravili v sobotu odpoledne záchranáři do nemocnice z trhů na Kubánském náměstí v Praze poté, kdy na kočárek spadl reproduktor. Podle zdravotníků se jednalo o lehké zranění hlavy u zhruba ročního dítěte. Okolnosti případu prověří policie.

Foto: Mapy.cz

Trh na Kubánském náměstí, ilustrační foto

Článek

Reproduktor spadl na kočárek, ve kterém bylo batole, kolem 12:30. Na místě byli první strážníci, které přivolal dětský křik a hluk u pódia.

„Do kočárku s miminkem spadl poryvem větru reproduktor. Záchrannou službu již přivolal otec dítěte,” sdělila Novinkám mluvčí strážníků Irena Seifertová.

„Dítě jsme po základním ošetření přepravili do nemocnice,” uvedla mluvčí záchranky Jana Poštová. Podle ní se jednalo o drobné zranění hlavy, na které se dítěti udělala boule.

Kámen zranil dítě v kočárku. Policie hledá svědky i zraněnou ženu

Krimi

Strážníci na místě zjistili svědky události, kontaktovali rovněž organizátory vánočních trhů a přivolali státní policii.

Policisté se budou podle jejich mluvčí Violety Siřišťové případně zabývat okolnostmi incidentu, zatím ale nedostali od nikoho dalšího, například od rodičů zraněného dítěte, podnět k vyšetřování.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám