Hlavní obsah

Dívka vběhla bez rozhlédnutí do silnice na Jablonecku, srazil ji mercedes

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Velké Hamry

Těžkým zraněním nezletilé dívky skončila v neděli nehoda ve Velkých Hamrech v okrese Jablonec nad Nisou. Podle policie vběhla na silnici mimo přechod, když nejdřív šla s kamarádkou po chodníku. Vzápětí ji srazilo osobní vozidlo.

Foto: Ondřej Kořínek, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nehoda se stala v neděli krátce po 15. hodině. „Po chodníku u silnice I/10 se procházely dvě nezletilé dívky a směřovaly k přechodu pro chodce. Ale ještě dříve, než k němu došly, mladší z nich spontánně vběhla do silnice a chtěla ji přejít mimo tento přechod, který byl od ní vzdálený přibližně 30 metrů,” informovala v neděli o případu mluvčí policie Ivana Baláková.

Odstrašující video: Dívkám na přechodu dal jeden šofér přednost, další do nich prudce vjel

Krimi

Místem zrovna projížděla řidička osobního auta značky Mercedes, která jela ve směru od Tanvaldu. „Ani bržděním se jí střetu s dívkou zabránit nepodařilo,” zmínila mluvčí.

Dívka šla mimo přechod. Srazilo ji auto a zemřela

Krimi

Záchranka děvče přepravila vrtulníkem do nemocnice se středně těžkým zraněním.

Jedno auto pustilo osmiletou dívku na přechod, další ji srazilo

Krimi

„Dechová zkouška u řidičky mercedesu prokázala, že pod vlivem alkoholu nebyla. Chybu udělala dívka, která do silnice vběhla zřejmě úplně bez rozhlédnutí,” dodala Baláková. Věk dívek policie neupřesnila.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám