Hlavní obsah

Dívka utekla z psychiatrické léčebny v Dobřanech, může být v ohrožení

Právo, pab

Policisté pátrají po 17leté Miroslavě Černé, která v sobotu utekla z psychiatrické léčebny v Dobřanech na Plzeňsku. „Může být v ohrožení života,“ uvedla policejní mluvčí Ivana Jelínková s tím, že je dívka nebezpečná hlavně sama sobě a v důsledku psychických problémů si může vážně ublížit.

Foto: Policie ČR

Hledaná dívka

Článek

„Pohřešovaná dívka odešla utekla otci na vycházce z nemocnice v Dobřanech, kde byla hospitalizována. Do současné doby se nevrátila, ani o sobě nedala vědět,“ upřesnila Jelínková.

Na sobě v době útěku měla světlé šněrovací nízké boty, černé přiléhavé kalhoty, černé přiléhavé tričko bez rukávů a světle modrou džínovou bundu.

„Mohla by se pohybovat v centru Plzně, v okolí obchodního centra Plaza či v nějakém z plzeňských barů. V minulosti již utekla a policisté ji vypátrali i v Klatovech. Proto není vyloučeno, že se vydala i tímto směrem,“ doplnila mluvčí

Jelikož může být dívka ohrožena na životě, policisté po ní intenzivně pátrají a žádají o pomoc veřejnost. „Jakékoliv informace o jejím pobytu či výskytu sdělte prosím neprodleně policistům cestou tísňové linky Policie České republiky 158 nebo na obvodní oddělení Nýřany 974 327 701.,“ uzavřela Jelínková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám