Hlavní obsah

Dívka skončila v nemocnici po napadení v trolejbusu v Jihlavě, policie hledá svědky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jihlava

Hospitalizovat museli lékaři v Jihlavě zraněnou dívku, kterou měl napadnout v trolejbusu chlapec. Podle policie ho doprovázel starší muž, oba po útoku, při kterém dívka spadla na zem, odešli. Případ řeší kriminalisté, kteří pátrají po totožnosti chlapce a muže a hledají svědky incidentu.

Foto: Petr Hloušek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Chlapec měl dívku napadnout v pondělí po 7:30 v trolejbusu linky B na trase mezi zastávkou Brněnský kopec a zastávkou Demlova. O případu v úterý informovala mluvčí policie Jana Kroutilová.

Věk dívky mluvčí nesdělila, uvedla pouze, že je nezletilá.

„V trolejbusu cestovali ještě další lidé. Dívka byla během jízdy slovně a poté fyzicky napadena ze strany chlapce, po útoku upadla na zem. Chlapec pak vystoupil a spolu s ním odešel také starší muž,“ uvedla Kroutilová.

Dívka spadla z hradeb Vyšehradu

Krimi

Dívka vystoupila na zastávce Demlova, později se ale ukázalo, že utrpěla zranění, které si vyžádalo převezení do jihlavské nemocnice, kde si ji lékaři nechali.

Okolnostmi napadení se zabývá policie, která se obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjištění totožnosti chlapce a staršího muže.

„Jedná se o nezletilého chlapce hubené postavy, který měl na sobě oblečenou tmavou bundu, na hlavě měl modrou čepici a na zádech tmavý batoh,“ zmínila mluvčí.

Policie rovněž prosí cestující z trolejbusu, kteří u incidentu byli, případně další svědky, kteří mají jakékoli informace k případu, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

„Policisté také uvítají, pokud se přihlásí žena, která dívce na zastávce po vystoupení pomáhala,“ dodala mluvčí.

Auto srazilo v Praze dívku, řidičce byl v patách svědek

Krimi

Reklama

Výběr článků

Načítám