Hlavní obsah

Dítě vypadlo z okna v Srbsku na Berounsku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kvůli pokaženým dveřím v domě v Srbsku na Berounsku chtělo v pátek odpoledne dítě opustit pokoj oknem. Po pádu z výšky několika metrů bylo vrtulníkem transportováno do nemocnice.

Pád dítěte z výšky na BerounskuVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

 
Článek

„Policisté po příjezdu na místo zjistili, že kvůli poškozeným dveřím, které v domě nešly otevřít, se mladistvá osoba rozhodla opustit pokoj oknem. Při pádu však utrpěla zranění,“ řekl Novinkám policejní mluvčí Pavel Truxa.

Záchranáři na místo vyslali dvě pozemní posádky a také vrtulník letecké záchranky. Ten přistál na nedalekém fotbalovém hřišti.

Foto: Pavel Jaňurek, Novinky

Na místě zasahovala policie se záchranáři

„Zasahující lékař zjistil, že nezletilý pacient utrpěl otřes mozku a zlomeninu kotníku. Dítě bylo převezeno k vrtulníku, kterým bylo transportováno do motolské nemocnice,“ sdělila mluvčí záchranářů Monika Nováková.

Vzhledem k tomu, že za pádem stála nešťastná náhoda, respektive nejspíš neodhadnutí vlastních sil, nebude se policie případem dále zabývat.

Patnáctiletá dívka vypadla z okna základní školy v Kladně, na místě zemřela

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám