Hlavní obsah

Deviant na kole straší děti u školek

Právo, Aleš Honus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRUNTÁL

Bruntálští kriminalisté pátrají po neznámém cyklistovi, který se obnažuje před školačkami i velmi malými dětmi. Viděn byl v posledních týdnech již několikrát v blízkosti základních i mateřských škol v obcích Andělská Hora a Světlá Hora na Bruntálsku.

Článek

Poslední případ policistům oznámila učitelka základní školy ve Světlé Hoře. "Podezřelý seděl u domu, měl kraťasy svlečené po kolena a hladil si přirození. Okolo něj procházely dvě dívky ve věku 12 a 13 let. Muž se na děvčata pouze díval a pak odjel na kole směrem na Dětřichovice," uvedla policejní mluvčí Lucie Krašteničová.

Podle ní byl muž viděn v okolí školských zařízení už několikrát, scénář byl vždy podobný. Policie v této souvislosti prosí o pomoc veřejnost. Hledaný muž je starý 27 - 30 let, je vysoké sportovní postavy a má světlé krátké vlasy.

Na sobě měl kostkovanou košili s krátkým rukávem, riflové kraťasy a sandály. Jeho kolo má černo-žlutou barvu. V některých případech měl na hlavě červený šátek. "Žádáme svědky, kteří by mohli poskytnout jakékoli informace, aby kontaktovali linku 158 nebo navštívili kteroukoliv policejní služebnu," dodala mluvčí.

Reklama

Výběr článků

Načítám