Hlavní obsah

Devět lidí na Kolínsku se nadýchalo oxidu uhelnatého, pro dítě letěl vrtulník

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

U devíti lidí po nadýchání oxidem uhelnatým zasahovala záchranná služba v Kouřimi na Kolínsku. Středně těžce zraněné dítě transportoval do pražské nemocnice v Motole vrtulník, zbytek byl rozvezen sanitkami do nemocnic po okolí.

PenzionVideo: Aktu.cz

 
Článek

„Jedno dítě ve středně těžkém stavu bylo transportováno letecky do FN Motol, druhé dítě sanitkou do kolínské nemocnice,“ řekla Novinkám mluvčí středočeských záchranářů Monika Nováková. Pět dospělých převezli do nemocnic v Kutné Hoře, Kolíně a Říčanech.

Posledního pacienta pouze ošetřili a ponechali na místě. Podle informací Novinek k události došlo v hotelu na Mírovém náměstí v centru města.

Dva muži a dvě ženy skončili po otravě oxidem uhelnatým v nemocnici

Krimi

„Na místě v rámci spolupráce se záchrannou službou zasahovaly tři jednotky hasičů. V celém objektu byl naměřen oxid uhelnatý, dům byl následně odvětrán,“ dodal mluvčí hasičů Jan Sýkora.

Foto: Aktu.cz

Policie zasahuje u penzionu v Kouřimi, kde se lidé nadýchali oxidu uhelnatého

U pacientů se projevovala bolest hlavy doprovázená pocitem na zvracení. „Všichni jsou při vědomí, na místě zasahovalo šest posádek, inspektor provozu a letecká záchranná služba z Prahy,“ upřesnila Nováková.

Foto: Aktu.cz

Policie zasahuje u penzionu v Kouřimi, kde se lidé nadýchali oxidu uhelnatého

Reklama

Výběr článků

Načítám