Hlavní obsah

Devatenáctiletý řidič smetl dvojici s kočárkem

Trutnov

Zraněním kojence a dvojice chodců skončila ve čtvrtek krátce po 15. hodině nehoda mezi obcemi Bílá Třemešná a Třebihošť na Královédvorsku. Dítě transportoval vrtulník se zraněním do nemocnice, kam taktéž s těžkými zraněními odvezlo vozidlo rychlé záchranné služby muže a ženu ve věku 26 a 24 let.

Foto: Policie ČR

Havarované osobní auto

Článek

Dvojice s kojencem v kočárku měla podle policie stát mimo komunikaci třetí třídy, kde je smetlo osobní vozidlo VW Golf řízené 19letým řidičem.

„K nehodě došlo pravděpodobně tak, že řidič auta, který jel směrem na Třebihošť nepřizpůsobil rychlost jízdy a při stoupání a projíždění zatáčky dostal smyk. Vozidlo vyjelo mimo vozovku, kde narazilo do stojících chodců, a převrácené na bok dopadlo zpět na silnici,“ popsala policejní mluvčí Iva Kormošová s odkazem na probíhající vyšetřovaní nehody.

Foto: Policie ČR

Dítě muselo do nemocnice vrtulníkem.

Řidič golfu, u něhož policisté vyloučili alkohol dechovou zkouškou, vyvázl spolu s nezletilou spolujezdkyní s lehkými zraněními, jež si vyžádala převoz do nemocnice.

Komunikace byla po nehodě přes dvě hodiny uzavřená. Škoda na vozidle byla odhadnuta na 35 tisíc a na kočárku na 2000 korun.

Reklama

Výběr článků

Načítám