Hlavní obsah

Devadesátiletá žena z Prahy vážila v obchodě ovoce. Muž jí vmžiku sebral batoh

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stačil mžik a 90letá seniorka přišla o batoh zavěšený na nákupním vozíku. Policie z Prahy prosí o pomoc s pátráním jak po podezřelém, tak po jeho společnici.

Muž vmžiku okradl seniorkuVideo: Policie ČR

 
Článek

Ve středu 30. srpna vyrazila seniorka na nákup do potravin v Praze 6. Batoh si pověsila na vozík a nakupovala. To neuniklo neznámému chmatákovi, který v nestřeženém okamžiku batoh sebral.

„Ženu tak během pár vteřin připravil o mobilní telefon, peněženku s platební kartou a finanční hotovost v řádech několika tisíc korun,“ informovala mluvčí policie Eva Kropáčová.

Policisté zajistili kamerové záznamy nejen z obchodu, ale také ze stanice metra Petřiny. Je na nich podezřelý muž i s neznámou ženou.

Po obou nyní pátrají policisté a žádají o pomoc. Informace o totožnosti dvojice přijme linka 158.

Od začátku letošního roku do konce srpna policie eviduje v Praze celkem 2292 případů kapesních krádeží. Za stejné období roku 2022 zaznamenala 2081 případů krádeží a za stejné období roku 2021 celkem 1391 případů krádeží.

Babička spí, vysvětlil 15letý řidič strážníkům v Hradci Králové, komu sebral auto

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám