Hlavní obsah

Desítky teenagerů se porvaly v Karviné

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Karviná
Aktualizováno

Hromadná rvačka několika desítek výrostků se odehrála v neděli odpoledne v Karviné. Po sociálních sítích kolují informace, že šlo o vyřizování účtů mezi skupinami z Karviné a Ostravy, příčinou byl údajně incident, který se odehrál již o den dříve. Ke slovu se podle svědků dostaly i baseballové pálky a airsoftové zbraně. Po incidentu museli být lékařsky ošetřeni tři mladíci, uvedla policie.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto.

Článek

„Viděla jsem skupinu asi tak třiceti kluků, jak šli ke kinu Centrum,“ píše jedna z diskutujících na facebookové skupině Ostrava. „U věžáku čtyři policejní zásahová vozidla, vyslýchali hloučky mladých kolemjdoucích, šacovali je, jsou tam i těžkooděnci,“ napsala další svědkyně. „Co mi psal bratranec, prý 40 Romů a bitka jak ve 2. světové,“ píše se v dalším svědectví.

Mladík se v Brně zastal napadeného muže. Brutálně ho zbili

Krimi

Událost se stala nedaleko karvinského lesoparku Dubina. Po příjezdu policie se již skupiny výrostků na místě nezdržovaly. „Byly zjištěny informace k jejich pohybu v různých částech města. V té době již nedocházelo k narušení veřejného pořádku nebo ohrožení životů a zdraví osob,“ sdělila mluvčí policie Soňa Štětínská.

Její kolegyně Zlatuše Viačková v pondělí dopoledne doplnila, že lékaři po incidentu ošetřili tři mladíky.

Bitku mužů před pražským hlavním nádražím natočila kamera, napadený byl v bezvědomí

Krimi

V této souvislosti policie žádá o svědectví osoby, které se v danou dobu na prostranství u Kauflandu a lesoparku Dubina v Karviné nacházely a disponují jakoukoliv informací k totožnosti zúčastněných osob „Svědci nechť kontaktují policisty na tísňové lince 158 nebo na nejbližší policejní služebně. Sdělit lze také jakékoliv informace související s touto událostí,“ doplnila mluvčí.

Policie případ vyšetřuje jako trestný čin výtržnictví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám