Hlavní obsah

Desetiletou vážně pokousal sousedův dobrman

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KOJETICE

Desetileté dítě z Kojetic u Prahy v sobotu vážně pokousal dobrman. Dívku napadl na návsi. Zdravotníci ji okamžitě sanitkou převezli do jedné z pražských nemocnic, kde ji lékaři operovali. Opravili tak původní informace policie, že děvče dopravili na ošetření vrtulníkem.

Foto: Jiří Růzha

Lucarino Dance - třísté vystoupení na ELITERY 2016 v Lounech

Článek

Neštěstí se stalo před 11. hodinou, jak Novinky informovala mluvčí středočeské policie Soňa Budská. "Zatím nevíme, co se stalo, ani v jakém stavu dívka je," podotkla.

Dítě bylo dopraveno do motolské nemocnice. Podle informací ČTK, která se odvolává na ošetřující lékařku, je po ošetření ran na hlavě ve stabilizovaném stavu. Utrpěná zranění je neohrožují na životě.

Podle policistů pes patří jednomu ze sousedů dívčiny rodiny. Ta si se svojí šestiletou kamarádkou hrála před domem jejího otce, když z areálu místní soukromé firmy vyběhl hlídací pes. "Napadl ji zezadu. Pokousal ji na hlavě zepředu i zezadu a měla zraněná i záda," řekl ČTK otec napadené Veroniky Cyril Malačina, podle něhož by lékaři měli holčičku z nemocnice pustit zhruba za týden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám