Hlavní obsah

Deset let za pokus zabít manželku elektřinou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Pražský městský soud poslal v pátek na deset let do vězení Petra Šacha, který se pokusil zavraždit svou manželku. V březnu se ji ve spánku pokusil zabít elektrickým proudem.

Foto: Pavel Čempěl

Bývalý Domov jistoty dostane od června nový název. Jaký, o tom rozhodne veřejnost.

Článek

Šachova manželka Daniela popisovala už dříve jejich soužití jako konfliktní. Petr se prý choval agresivně, nadával jí. "Strkal do mě, praštil mě pěstí do ruky, dal mi facku," líčila manželka. "Několikrát jsme se oba zranili o nějaké drátky, které byly v posteli. Nápoje, kterých jsem se doma napila, byly občas podivně hořké," popisovala svá podezření.

Již dříve ji prý dvakrát probudil podivný záblesk a bolest na spánku. Tehdy to ovšem přikládala viróze. Letos prvního března ji probudil záblesk přímo před očima a silná bolest hlavy. V puse cítila krev. Manžel se zapřísahal, že ji zabít nechtěl a sám zavolal záchranku. Jak později řekl znalec, zranění odpovídalo zásahu elektrickým proudem.

Reklama

Výběr článků

Načítám