Hlavní obsah

Deset let se muž vyhýbal vězení, zadrželi ho na nádraží v Libni

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Po necelých deseti letech kriminalisté zadrželi muže, kterého hledali kvůli neplacení výživného. Muž byl už předtím odsouzen ke dvěma letům vězení, tomu se ale zdárně vyhýbal. Tento týden byl zadržen na vlakovém nádraží v Libni.

Po deseti letech skončil v poutech.Video: Policie ČR

 
Článek

Muži se na stopu dostali kriminalisté z Prahy, kterým poznatky a informace předali jejich kolegové z Vysočiny.

„Ti v průběhu posledních měsíců získali informace, že by se hledaná osoba měla pohybovat na území metropole, a předali je kolegům do Prahy,“ popsal mluvčí policistů Jan Rybanský.

V policejní databázi byl muž veden jako hledaný už od roku 2014 kvůli neplacení výživného. O dva roky později na něj soud vydal příkaz k zatčení.

Kromě informací o pohybu měli pouze deset let starou fotografii. I s minimem informací a starší podobou hledaného ho dokázali za měsíc a půl vypátrat.

„Zjistili také, že jezdí za prací vlakem, mimo území Prahy. Zadržení proběhlo v průběhu uplynulého týdne na Nádraží Libeň, odkud byl hledaný předveden na příslušné místní oddělení k provedení příslušných úkonů. Poté byl převezen do vězení,“ dodal Rybanský.

Foto: Policie ČR

Po deseti letech skončil v poutech.

Muž z Kentucky fingoval své úmrtí, aby nemusel platit alimenty

Koktejl

Výběr článků

Načítám