Hlavní obsah

Další ohlášená střelba v Praze. Policie zasahovala v Motole

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Několik policejních hlídek i vrtulník zasahovaly v sobotu odpoledne v pražském Motole, odkud někdo nahlásil střelbu. Novinkám to potvrdil mluvčí policie Jan Rybanský. Nakonec ale policie oznámila, že se střelba nepotvrdila.

Foto: Aktu.cz

Motolská nemocnice v sobotu odpoledne

Článek

Policie přijala oznámení o možné střelbě na linku 158. Na místo okamžitě vyjely policejní hlídky, které monitorovaly okolí.

„Hlídky policie momentálně prověřují možnou střelbu v lesíku u motolské nemocnice. Na místě létá také vrtulník,“ řekl Novinkám po 17. hodině Rybanský.

Po 18. hodině však policejní mluvčí bez bližších informací uvedl, že se střelba nepotvrdila.

V Klánovickém lese v Praze šlo o vraždu muže a dítěte

Krimi

Střelba v Klánovickém lese

Pražská policie má už od pátečního odpoledne plné ruce práce kvůli dvojnásobné vraždě v Klánovickém lese. Po smrti je nemluvně a muž.

Policie dvě těla našla v pátek poté, co svědkyně kolem třetí hodiny odpoledne ohlásila na tísňovou linku, že se poblíž v lese ozvaly výstřely. Případ převzali policisté z I. pražského oddělení.

Samotní policisté však zatím případ nechtějí příliš komentovat. Pouze uvedli, že zabití muže a dítěte v Klánovickém lese v Praze kvalifikovali jako dvojnásobnou vraždu.

Místo činu v KlánovicíchVideo: Aktu.cz

„Těmto skutečnostem odpovídala i následně přijatá bezpečnostní opatření. Vzhledem ke skutečnosti, že jedním ze zavražděných je dítě, nelze v tomto smyslu poskytovat podrobnější informace,“ uvedla policie na síti X.

Policisté i v sobotu obcházejí okolní domy, které sousedí s lesem. Podle místních se dožadují záběrů z bezpečnostních kamer, pokud jsou na soukromých nemovitostech k dispozici.

V sobotu po poledni zveřejnili policisté výzvu řidičům, kteří projížděli v pátek mezi 7. a 17. hodinou okolím Klánovického lesa a měli zapnuté palubní kamery. Právě záznamy z nich by mohly pomoci policistům při řešení celého případu.

„Veškeré informace k případu přijmou kolegové na tel. čísle 731553135 nebo prostřednictvím mailu krpa.skpv.ook.podatelna@pcr.cz,“ uvedl Rybanský.

Pátrání v KlánovicíchVideo: Pavel Jaňurek, Novinky

V Klánovickém lese bylo zastřeleno nemluvně. Okolí obchází strach

Krimi

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám