Hlavní obsah

Dálnici mezi Olomoucí a Lipníkem obousměrně uzavřely spadlé dráty

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dálnice D35 na trase mezi Olomoucí a Lipníkem nad Bečvou na Přerovsku byla v pondělí odpoledne obousměrně uzavřena kvůli spadlým drátům vysokého napětí. Doprava je odkláněna, uvedlo Ředitelství silnic a dálnic.

Foto: Petr Marek, Právo

Ilustrační foto

Článek

Podle policie je nad dálnicí nahnutý sloup elektrického vedení, doprava je odkláněna na exitu 276 ve směru na Ostravu a na exitu 281 ve směru na Olomouc.

Událost se stala na 278. kilometru D35. „Na tísňovou linku jsme obdrželi kolem 16:00 hned několik oznámení, že nad D35 je nahnutý sloup elektrického vedení. Na místo jsme okamžitě vyslali hlídky, dálnice je nyní zavřena v obou směrech. Dráty totiž vedou přes dálnici. Důvod, proč je sloup nahnutý, se zatím zjišťuje,“ řekla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Kdosi zmrzačil bronzového sv. Kryštofa u D35, socha šla k zemi

Krimi

Policie podle ní o události informovala Správu silnic a ČEZ, jejíž pracovníci vyrazili na místo situaci posoudit.

Zraněný řidič dodávky zůstal po nehodě složitě zaklíněný pod návěsem kamionu

Krimi

„Zatím nevíme, jak dlouho to bude trvat,“ doplnila policejní mluvčí. Dálnice tak byla dočasně uzavřena policií přibližně v 17:30, zatím zhruba s tříhodinovým omezením.

Reklama

Související články

Rozsypané klády na D35 komplikují dopravu

Dálnice D35 u Dolního Újezdu na Přerovsku je ve směru z Olomouce na Lipník neprůjezdná, z nákladního automobilu se tam vysypaly na vozovku dřevěné klády.

Výběr článků

Načítám